Barn

ÖPPEN FÖRSKOLA
På onsdagar mellan 9:30-12:30 träffas vi i Borås Kristna Centers lokaler på Albanoliden 5, en trappa upp. Vi sjunger, leker och fikar tillsammans. Ta med dig eget mellanmål så bjuder vi på kaffe och te!
Kontakta Matilda (0704-898775) eller Caroline (0735-898538) eller besök vår Facebook-sida för mer information.

HIMMELRIKET
Himmelriket är namnet på vår grupp för barn i åldern 1-3 år som träffas på söndagar under gudstjänsten. Vi har en enklare samling, lek och pyssel. Föräldrar är välkomna att vara med!

BKC-KIDS
BKC-Kids träffas de flesta söndagar under den ordinarie gudstjänsten. Vi har en samling med Guds ord, lekar och tävlingar. Vi fikar och pysslar tillsammans.

SOMMARLÄGER
Varje år arrangerar vi läger för dig som går årskurs 1-7! Det brukar vara några fantastiska dagar med spännande aktiviteter, sol och bad, god mat, sång och musik, bus och lek, samlingar och mycket annat! Som alltid är vår hedersgäst JESUS inbjuden.

BORÅS KRISTNA SKOLA OCH FÖRSKOLA
Vi är stolta över att ha en kristen friskola i Borås. Vi arbetar för att våra elever ska förbli unika och kunna få växa och lära sig i en harmonisk miljö. Vi uppmuntrar dem att sträcka sig efter en god karaktär, att nå så högt som möjligt i sin kunskapsutveckling samt utveckla respekt, ansvar och empati i sina liv.
Läs mer om Borås Kristna Skola här

";