Välkommen på cafékväll i juletid den 16 december 18:00! En  julig kväll full av gemenskap, fika, musikquiz, körsång, julmusik och Jesus! Förra årets cafékväll blev en succé som vi hoppas kunna toppa i år!

Biljettpris inklusive gott julfika är 75 kr för vuxna och gratis för barn under 10 år. Allt översskott från kvällen går till Pingstkyrkan i Borås Hjälpkassa som i samarbete med Borås stads personliga ombud arbetar för att lindra akut social nöd. Insamlade pengar används till mat, busskort, elräkningar, mediciner tillfälliga boenden och hyror år människor som annars skulle bli vräkta. Ett viktigt och bra arbete tycker vi!

Biljetter finns att köpa i samband med gudstjänster i Borås Kristna Center med försäljningsstart den 26 november. Har du inte möjlighet att besöka våra gudstjänster går det även bra att köpa biljetter genom att kontakta oss via kontaktformuläret till höger. Betalningen sker då via swish och biljetterna reserveras och hämtas ut i samband med Cafékvällen.

Nytt för i år är att vi har ett flertal sponsorer som är med och sponsrar cafékvällen med julkorgar. Varje biljettnummer utgör en lott och du som besökare är under kvällen med i utlottningen!

Vi ses den 16 december!

";