Idag beslutade regeringen att införa förbud för offentliga samlingar med över 50 personer. Detta gör att vi i församlingsledningen beslutat att vi från och med nu på söndag 29 mars och på obestämd tid framåt fira gudstjänst via videolänk. (Se länk och instruktioner lite längre ned i detta brev.) Detta innebär att vi inte längre bjuder in till öppna möten på så sätt att vi öppnar dörrarna till församlingens lokaler på söndag. Vi vill verkligen uppmuntra dig att ta del av gudstjänsten hemifrån tillsammans med familj, eller hemgrupp så länge du är frisk. I tider av förändring och oro är det så skönt att veta att Guds ord säger i 1 Joh 5:4 att “allt som är fött av Gud besegrar världen. Och detta är den seger som har besegrat världen: vår tro.” Vår uppmuntran är därför, var vid gott mod och se fram emot den tid och de söndagar som ligger framför trots att det inte kommer vara som vanligt. Det bästa ligger fortsatt framför oss!

De restriktioner som angetts av regeringen gör att vi fortsatt kommer träffas i hemgrupper, torsdagsbönen och ungdomssamlingar. Seniorgruppen är sedan tidigare inställd på obestämd tid.

Att ses på söndagar är en stor glädje och välsignelse. Därför är det viktigt att vi alla gör det vi kan för att hålla kontakten och hjälpa varandra extra mycket under den här tiden. Finns inte möjligheter till att ses fysiskt så kan ett telefonsamtal vara till stor glädje! Har du behov av något slag så finns vi som församling här för varandra. Böneämnen (dina egna eller andras) får du gärna maila till bon@bkc.nu eller smsa till mig. Finns inget behov eller böneämne som är för stort eller litet.

För att följa vår gudstjänst på söndag kan du via YouTube söka på “Borås Kristna Center” eller klicka på denna länk:  https://www.youtube.com/channel/UChwk9uZFucRkHKZCStrwy3w/

För fortsatt information vid eventuella förändringar, fortsätt kolla hemsidan och följ oss gärna på sociala medier: @boraskristnacenter

David Byman
Pastor, Borås Kristna Center
www.bkc.nu
0702374830