VI DRAR TILL YOUTH!

I flera år har vi på höstlovet (vecka 44) arrangerat en bussresa till ungdomskonferensen Youth på Livets Ord i Uppsala. Självklart gör vi likadant även i år! Resan är för dig som går i 7an och uppåt.

AVRESA: Ons 30 okt kl 10:00 från Borås Kristna Center

HEMRESA: Sön 3 nov kl 13:00 från Livets Ord Uppsala

PRIS FÖR BUSS: Priset för bussresa tur och retur är 350kr. Bussen stannar även i Linköping under 45 min där du har möjlighet att köpa dig ett mål mat på Max eller Mcdonalds.

PRIS FÖR BOENDE: Vi bor tillsammans i sovsalar i nära anknytning till Livets Ord. Priset för detta är 200kr.

MAT: Det finns frukost, lunch, middag och fika att köpa på konferensområdet. VI rekommenderar att du för 450kr köper det matpaket som innefattar frukost, lunch och middag under hela konferensen – så kan vi äta tillsammans! Väljer du bort matpaketet får du räkna med ca 30kr för frukost och 65kr för lunch/middag. Det finns även McDonalds, Ica och pizzeria på gångavstånd.

ANMÄLAN: Anmälan sker i formuläret nedan där du kan anmäla bussresa, sovsal och matpaket. Vi gör sedan en gemensam gruppanmälan till youthkonferensen. Sovsalsbiljetter och matkuponger hämtar vi ut tillsammans vid ankomst. Anmäl dig senast den 20 okt! Då bussen har ett begränsat antal platser är det först till kvarn som gäller. Din anmälan bekräftas via mail där du bland annat får information om hur du betalar.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta Matilda Rickard. Det känns viktigt för oss att både du som förälder kvar hemma och du som deltagare med på resan känner dig trygg under hela veckan! De vuxna ledare som åker med på resan är kontaktbara via telefon – du får efter anmälan ett informationsmail där vi delar med oss av kontaktuppgifter till de ledare som har huvudansvar under resan.

MER OM YOUTH18